Cześć
Mam na imię Gośka i mam 26 lat. Zajmuję się hmmm... dziwnymi rzeczami które nie pasują do kobiet produkuje wzmacniacze estradowe i generalnie nagłośnienie do klubów, hal sportowych itd. itp. pracuję w domu więc mam czas na granie
Po za tym studiuję na polibudzie łódzkiej zarządzanie i inżynierię produkcji ale chwilowo (drugi rok ;p) jestem na urlopie
Pasjonuję się psami i psimi sportami. Mam suczkę Parson Russell Terriera i trenuje z nią dogfrisbee. Właściwie dopiero zaczynamy więc na razie nie pochwalę się żadnymi osiągnięciami.
To chyba na razie na tyle
Pozdrawiam
"Wojna i miłość są dwiema jedynymi rzeczami, dla których rodzić się i żyć warto."
Moderator
Oooo. Ja produkuję nagłośnienie na Boże Ciało co rok Może kiedyś wpadnę po jakiś sprzęt
Wow... To pewnie Twój pies mądry jest. Mój jak przynosi piłkę to nigdy nie chce oddać Może dostanę jakieś fachowe porady od trenerki?
Zapraszam zapraszam słyszałeś chyba o ADSie skoro się tym zajmujesz
Jeżeli chodzi o psa to rada jest prosta nie zabierać i nie rzucać dopóki nie odłoży na określone miejsce. Najważniejsza jest konsekwencja. Terriery to najgorsze aportery pod słońcem ale wszystkiego można nauczyć jak sie chce
moja oddaje piłeczki, maskotki, nawet swoje jedzenie, choć na początku było ciężko
no i sama się wkopałam. Smoke wstawił to i ja muszę skoro obiecałam
tu na deseczce w Bukowinie:
to na dowód że jeżdżę może to nie F1 ale też fajnie
tor w Gdańsku:
a tu z moim pieskiem na szkoleniu:
nie mam na kompie za dużo zdjęć bo ostatnio na płyty ponagrywałam a nie chce mi się szukać teraz.
Ostatnio edytowany przez buffy (2008-04-08 21:17:53)
"Wojna i miłość są dwiema jedynymi rzeczami, dla których rodzić się i żyć warto."